gallery/168ac15b2258753026aea9fa3a48e747

Mina erfarenheter

 

Ett axplock av de jag har hjälpt med mina behandlingar (Obs namnen är fingerade!):

 

Anna kom till mig med återkommande urinvägsinfektioner som inte blev hjälpt av "det normala sjukvårdssystemet" behandlade jag. Redan efter första gången kände hon en förbättring och efter ytterligare behandlingar är hon numera helt återställd.

 

Chatarina hade problem med magen och sjukvården konstaterade att hon (efter att ha opererats för cancer i tarmen) skulle få leva med en besvärlig tarm livet ut. Efter första behandlingen blev hon något försämrad, men höll ut och blev bättre innan 2 månader hade gått. Idag slipper Chatarina många av de diarréer som plågade henne.

 

Ingela gick här för att få hjälp med ryggont, efter ett par behandlingar frågade hon om det även fungerade på ringmuskeln, då hon hade haft långvariga problem med den och trodde att den var "utom räddning". Efter en riktad session mot den så förbättrades den helt och hon har idag inga som helst problem med den.

 

Efter en normal förlossning fick Marie framfall, hon kom till mig och frågade om jag kunde hjälpa till och eftersom kroppen ville bli bättre blev det normalt igen.

 

Dessa och många fler har blivit hjälpta av min BodyTalk.

 

Ni kan kontakta mig genom att maila till:  

BodyTalk@live.se

Alternativt använda kontaktformuläret på kontakt-sidan

eller ring 0220-40609 
(Jag kan vara upptagen med behandling eller ute med hundarna, tala i så fall in ett meddelande på telefonsvararen så hör jag av mig när jag kan.)

Djur

 

Skotträdda hundar har fått större acceptans vid raketavfyrning eller har blivit helt bra.

 

Hundar med njurproblem har blivit bättre.

 

Hästen Valenciana med lymfangit (lymfsystemet m vätska hänger under buken) blev helt bra fastän veterinären hade dömt ut henne till slakt.